Home Ma-Zeer Alat Sulit Berbau, Pesawat Terpaksa Membuat Pendaratan Cemas!

Alat Sulit Berbau, Pesawat Terpaksa Membuat Pendaratan Cemas!

84
0
SHAREPenting untuk anda sebagai seorang wanita menjaga kebersihan diri, bukan sahaja boleh memudaratkan kesihatan anda, malah boleh menyebabkan orang sekeliling anda rasa kurang senang.

Tular satu kejadian yang sangat mengejutkan apabila penerbangan United Airlines 193 ke Waschington, D.Ct terpaksa membuat pendaratan cemas selepas ramai yang jatuh sakit disebabkan bau yang kurang menyenangkan.

Alat Sulit Berbau, Pesawat Terpaksa Membuat Pendaratan Cemas!

Beberapa penumpang mula jatuh sakit akibat dari bau tersebut dan melakukan mendarat cemas di Charlotte, North Carolina.

Menurut sumber, salah seorang penumpang mendakwa, bau tersebut seperti bangkai dan najis yang sudah lama dibiarkan. Bau tersebut sangat menganggu penumpang lain dan ada yang sampai jatuh sakit.

Setelah pemeriksaan dilakukan, bau tersebut datang dari seorang penumpang Larissa Jones. Lebih mengejutkan bau busuk adalah dari kemaluan wanita tersebut.

Kemaluan Berbau, Pesawat Terpaksa Membuat Pendaratan Cemas!

“Baru tersebut berbau seperti bangkai dan kain tenun bercampur tahi cirit-birit.”

Pasukan Hazmat didatangkan khas ke pesawat tersebut untuk menyembur anti-infeksi.

“Saya boleh menyaman syarikat penerbangan kerana telah menyebabkan trauma dan penderitaan penumpang,” kata salah seorang penumpang.

Sepatutnya sebelum menaiki pesawat, jika ada masalah kesihatan, harus merujuk kepada pihak hospital supaya tidak memudaratkan kesihatan dan juga orang sekeliling.

Sumber: aliffchannel.comSumber : Ma-Zeer Blog