[FOTO] Lebih 1.5juta Tontonan Di Youtube, Siapakah Polis Cantik Yang Viral Ini?

    1052
    0
    SHARE

    [FOTO] Lebih 1.5juta Tontonan Di Youtube, Siapakah Polis Cantik Yang Viral Ini?

    Baru-baru ini viral di media sosial seorang polis cantik menyanyikan lagu ‘Menahan Rindu’ daripada Wany Hasrita. Video tersebut mendapat lebih kurang 1.5juta tontonan di Youtube! Selain daripada suaranya yang sedap, raut wajahnya yang comel itu juga berjaya buat ramai orang cair.

    Jadi, siapa polis cun yang menjadi tumpuan netizen ini sebenarnya? Disini kami kongsikan beberapa keping foto cun cik polis ini.

    Video yang viral di Youtube

    Dimuatnaik pada September lalu, video nyanyian daripada Wany ini mendapat lebih 1.5juta tontonan. Memang ramai betul yang memuji suara Wany yang lunak merdu ini. Dahlah muka comel, pandai nyanyi pula tu kan?

    Comelnya Cik Polis ni!

     

     

     

     

    Buat pengetahuan korang, Wany merupakan seorang polis dalam cawangan pancaragam muzik. Mempunyai lebih kurang 65k pengikut di instagram, Wany diakui diminati ramai.

    Lagi gambar Wany beruniform

     

     

     

    Jika korang nak tengok banyak lagi gambar akak polis ni bolehlah ke akaun instagram beliau iaitu Soffwany Yusoff. Dekat situ juga Wany ada letak koleksi video nyanyian beliau tau. Selamat maju jaya diucapkan kepada Wany!

    sumber : Soffwany Yusoff

    AKU TAK SENGAJA TERJUMPA VIDEO KISAH SILAM ISTERI AKU DI KENDURI…

    Salam min.. Maaf jika cerita saya keterlaluan. Kisah sy macam ni. Sy dan wife baru kawin 8bulan. Kenal kat kolej. Dia memang cantik manis. Semalam buat air mata jantan sy jatuh sebab terjumpa memori kad dan pasang dekat phone sy.sebab sy guna phone baru, sy guna jela apa yg ada.

    ingtkan adik sy yg punya.sekali tengok ada dua video. Itu wife sy tengah kena game dengan dua orang jantan saitan.jantung sy macam nak luruh min. Satu lagi wife sy tengah b***j** sorang jantan lain pulak dasyat wife sy. Dulu masa kenal sy tak tau cerita lama dia.tapi pada malam pertama sy dah tau dia dah longgar dan itu adalah perjanjian aku dan dia takkan ungkit kisah silam.

    Tapi video itu buat aku rasa macam nak mati. Wife sy kena g*ngb*ng. Kena kenduri kata budak melayu. Yg paling aku sedih dalam video tu jantan setan tu kata..

    Wey memang best la dia ni buat lauk. Terus mereka gelak2 menyirap darah aku. Pastu mereka kata semalam lagi sempoi sampai empat orang. M*l*cet beb!! Aku memang teringat dari semalam ayat tu aku dah tak pergi kerja dua ari.aku resah. Aku tinggal kan bini aku dia wasap aku.aku screen short dan dia kata sori. Itu kisah lama. Macam mana min aku dah tak ikhlas nak jumpa wife aku.

     

    sumber : krt