Home Ma-Zeer “Kalau Ada Jodoh Dengan Fattah Amin, Saya Terima”

“Kalau Ada Jodoh Dengan Fattah Amin, Saya Terima”

107
0
SHAREKalau tanya mengenai hubungan Fattah Amin dan Fazura, pasti ramai sahaja yang gembira dan bersetuju mereka bersama. Manakala bagi Fazura pula, beliau juga tidak menolak andai berjodoh dengan pelakon tampan kegilaan ramai itu. Jelasnya, ia tidak salah dan beliau akan menerimanya sahaja.

"Kalau Ada Jodoh Dengan Fattah Amin, Saya Terima" - Fazura

“Saya okay saja dengan apa yang peminat katakan. Lagi pun mereka mendoakan perkara yang baik-baik, jadi tidak ada salahnya dan saya menerima saja. Kalau ada jodoh saya dengan Fattah, adalah”

“Saya anggap perkara ini juga berlaku disebabkan keberkesanan gandingan kami dalam drama kerana bukan mudah untuk membina keserasian. Lagipun jadual kerja saya sangat padat sekarang ini jadi memang tiada masa untuk berfikir soal teman lelaki,” jelasnya kepada Harian Metro.

Fazura Terima Kalau Ada Jodoh Dengan Fattah Amin

Selain itu, menerusi laporan Berita Harian Online semalam, berita pertunangan diantara Fattah dan Fazura dikatakan sedang bertiup kencang sekarang dek kerana hashtag #roadtopekan. Tetapi seperti biasa jawapan selamat Fattah, meminta mendoakan yang baik-baik sahaja untuk hubungan mereka.

Fazura Terima Kalau Ada Jodoh Dengan Fattah Amin

Wah, kalau betul mereka bakal disatukan tidak lama lagi, pasti gembira peminat Fattzura mendengar berita baik ini. Bak kata Fattah, doakan yang baik-baik sahaja buat mereka. Kalau dah jodoh pasti tak akan ke mana bukan.

Fazura Terima Kalau Ada Jodoh Dengan Fattah Amin

Sumber: Harian MetroSumber : Ma-Zeer Blog