Home Ma-Zeer Lihat Iklan ‘Menganjing’ Google Pixel 2 Kutuk Apple iPhone Secara Terus

Lihat Iklan ‘Menganjing’ Google Pixel 2 Kutuk Apple iPhone Secara Terus

40
0
SHARE



Sebelum ini kita dihiburkan dengan iklan yang diklasifikasikan kelakar dan sarat dengan isi tersurat dan tersirat oleh Samsung yang ‘mengutuk’ pengguna Apple iPhone secara terang-terangan melalui iklan video Upgrade to Galaxy.

Terbaharu, Google Pixel 2 pula mengeluarkan video iklan yang turut sama ‘mengutuk’ Apple Iphone dan menceritakan betapa hebatnya peranti baharu keluaran Google Pixel 2 yang wajib anda miliki.

Lihat Iklan 'Menganjing' Google Pixel 2 Kutuk Apple iPhone Secara Terus

Antara komen-komen netizen yang menarik hati

Hazim Akmal: Kenapa semua smartphone nak butthurt sangat dengan iPhone 🤣
Troll la macam mana pun, Apple tetap on Top.

Saif Yusof: Google and Samsung tak leh move on dengan pendekatan marketing cara troll Apple. Nak beat Apple kena selit troll secara tak langsung free marketing kepada iphone 👍🏻

Zack Zaicdie Ghani: troll apple kaw2, tpi phone lain tu klu tolak kt kedai hrga mcm 3310 je dpt..x pun xlaku sbb model bru non stop kluar, blum cter psl asik LAG dgn kna virus trus 😂

Zulfadhli Hamidi: Pakai iPhone ni dah macam pakai barang branded, contoh macam beg tangan LV, harga ribu2 tapi function sama je macam beg tangan jual kat pasar malam, so knape orang pompuan beli?? Sebab nak nampak kaya lagi bergaya laa, walaupun hakikatnya papakedana…

Azley Abdullah: Lantak hangpa laaa.. bg cheq, iphone thorbaekkkk.. tk hang dan smooth always.. laptop?? Of course macbook!! Forget it windows

Tonton video Iklan ‘Menganjing’ Google Pixel 2 Kutuk Apple iPhone Secara Terus di bawah.




Sumber : Ma-Zeer Blog