Home Ma-Zeer Luahan Sayu Iqram Dinzly Apabila Digelar Tidak Siuman

Luahan Sayu Iqram Dinzly Apabila Digelar Tidak Siuman

548
0
SHAREBeberapa hari lepas kecoh di Twitter apabila pelakon yang popular dalam drama bersiri Dunia Baru, Iqram Dinzly dikatakan tidak waras dan mengamalkan ajaran yang salah. Ini semua gara-gara foto Iqram swafoto bersama arwah bapanya sambil ada lollipop dalam mulut. Keadaan fizikal Iqram juga jauh berbeza ketika dia aktif berlakon dahulu.

Luahan Sayu Iqram Dinzly Apabila Digelar Tidak Siuman

Tapi kita hanya lah manusia biasa dan kita tidak tahu situasi atau apa yang dilalui oleh Iqram ketika ini. Orang putih kata ‘Don’t judge the book by its cover‘. Jadi jom dengar penjelasan dari Iqram sendiri.

Sering Dilabel Tidak Waras, Ini Luahan Iqram Dinzly

‘Terima kasih kerana mengambil berat..’

Sering Dilabel Tidak Waras, Ini Luahan Iqram Dinzly

Aku tahu aku manusia alpa . Aku manusia yang banyak berdosa . Aku usaha untok tidak menyusahkan sesiapa . Namun tetap jua manusia itu bersangka – sangka .

Salahkah aku berseni sendiri . Tanpa meminta simpati diri . Aku seolah – olah ingin meminta royalti terhadap mereka yang mengambil kesempatan terhadap semua ini .

Atau aku harus terus diam menyepi tanpa perlu mengerti tentang situasi ini .

Berdiam tetap berbunyi . Jadi sudi – sudilah bayar royalti kerna aku tidak mahu dosa kalian dengan aku berlipat tinggi . #108020064258 #maybank

Terima kaseh kerna mengambil berat diri aku yang dibenci ini .cacilah , caci sebanyak mana yang hendak dicaci .

Aku hanya mampu berdoa dengan @bawaabata.merebucks ini , akan aku usaha cuci , suci , murni dengan segala yang terjadi . Itu antara aku dengan Illahi .

Selamat mencaci bertubi – tubi . Aku rela tanpa rasa peduli di hati . Silalah wahai sesiapa yang sudi .

Dapat sokongan orang ramai

Sering Dilabel Tidak Waras, Ini Luahan Iqram Dinzly

Sering Dilabel Tidak Waras, Ini Luahan Iqram Dinzly

Walaupun dituduh dengan pelbagai tohmahan serta cacian, ramai tetap beri sokongan moral dan mesej positif di ruangan komen Instagram Iqram.

Sering Dilabel Tidak Waras, Ini Luahan Iqram DinzlySumber : Ma-Zeer Blog